Vattenskärning rostfritt material

Vattenskärning är en metod för många olika användningsområden och vi kan allt om vattenskärning i rostfritt. Det är en teknik som möjliggör att materialet som man skär i utnyttjas maximalt och som är skonsam mot det som skärs.

Vattenskärning i rostfritt innebär att man får fram ett resultat med stor precision och det går att ta fram avancerade detaljer på ett effektivt sätt. Metoden går ut på att man skär materialet med hjälp av en slipmedelstillsats i en vattenstråle och passar lika bra för större serier som små detaljer. Det finns många fördelar med vattenskärning i rostfritt material, bland annat en jämn kvalitet och en fin yta där efterbehandling sällan behövs. Vattenskärning är en kallbearbetningsmetod vilket gör att materialets egenskaper förblir oförändrade.

Modern maskinpark för vattenskärning i rostfritt material

Vi har en modern mekanisk verkstad där ett tiotal medarbetare med lång erfarenhet arbetar. Vi är experter på vattenskärning i rostfritt och för att fortsätta vara det ser vi till att löpande utveckla vårt företag och våra medarbetare. Vi har genom åren haft nöjda kunder inom många olika branscher.

Kontakta oss för mer information om vattenskärning

Vill du anlita oss eller har du övriga frågor om hur vattenskärning i rostfritt fungerar? Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här.

Välkommen till oss när du vill beställa vattenskärning i rosfritt material!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef