Referenser

Våra kundsamarbeten sträcker sig långt tillbaka. Det är något vi är stolta över. Nedan följer några citat från vår senaste kundnöjdhetsmätning:

Jag kan rekommendera Meiszners Mekaniska för den som behöver maskinbearbetat gods, som är bra utfört, i rätt tid. Utmärkt kvalitet och god service.

– Franz Höbenreich, SSAB Oxelösund.

Jag kan rekommendera Meiszners. Jättebra kvalitet, bra leveranssäkerhet och lätta att jobba med.

– Björn Bergström, Fejmert Mixer.

Vi har haft Meiszners Mekaniska som huvudleverantör av delar till våra vattenmotorer sedan 2011. Det vi främst är nöjda med är pålitligt hög kvalitet på de bearbetade delarna och att leveranstiderna alltid hålles. Dessutom flexibiliteten för ändrade förutsättningar och vår kontinuerliga tekniska utveckling.

– Per Aredal, Försäljningchef, Firemiks AB.

Meiszners Mekaniska är en strategiskt viktig samarbetspartner till oss på Dalforsån. Deras snabba offertsvar och modernt effektiva produktion har hjälpt oss att stärka våra kundrelationer. Med Meiszners leveranser av högsta svensk kvalitet med verifierade dimensioner och mätprotokoll i toppklass på främst lagerhus, kan vi förlänga värdekedjan och leverera kompletta stränggjutningsrullar till Dalforsåns kunder över hela världen. Ett gott samarbete som gynnar båda parter.

– Henrik Stigers, Dalforsån AB.