Vattenskärning i metall

Vattenskärning har många olika användningsområden och vi är som allra bäst på vattenskärning i metall. Det är en teknik som möjliggör att materialet som man skär i utnyttjas maximalt.

Vattenskärning i metall innebär att man får fram ett resultat med stor precision och det går att ta fram detaljer som vanligtvis är komplicerat och tidskrävande att göra. Metoden går ut på att man skär metallen med hjälp av en slipmedelstillsats i en vattenstråle och både tunna och tjocka material kan skäras. Det finns många fördelar med vattenskärning i metall, bland annat en jämn kvalitet och en fin yta där efterbehandling sällan är nödvändigt. Vattenskärning är en kallbearbetningsmetod vilket gör att materialet inte förändras.

Modern maskinpark för vattenskärning av metall

Vi på Meiszners Mekaniska har en modern mekanisk verkstad där ett tiotal medarbetare med lång erfarenhet arbetar. Vi är experter på vattenskärning i metall och för att fortsätta vara det ser vi till att kontinuerligt utveckla vårt företag och våra medarbetare, för att du ska få ett så bra slutresultat som möjligt. Vi har genom åren haft nöjda kunder inom många olika branscher.

Kontakta oss för mer information om vattenskärning i metall

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan arbeta med vattenskärning i metall. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef