Vattenskärning i Katrineholm

Med vatten finns möjligheten att skära i alla möjliga material och vi är som allra bäst på vattenskärning i närheten av Katrineholm. Det är en teknik som möjliggör att materialet som man skär i utnyttjas maximalt.

Med vattenskärning är det lätt att producera avancerade detaljer och resultaten blir exakta med hög precision, en av teknikens främsta fördelar. Metoden går ut på att man skär materialet med hjälp av en slipmedelstillsats i en vattenstråle och både tunna och tjocka material kan skäras. Det finns många fördelar med vattenskärning, bland annat en jämn kvalitet, ingen värmepåverkan eller deformering av materialet samt en fin snittyta där efterbehandling sällan behövs.

Välj en expert på vattenskärning, i närheten av Katrineholm

Vi har en modern mekanisk verkstad där ett tiotal medarbetare med lång erfarenhet arbetar. Vi är experter på vattenskärning och för att fortsätta vara det ser vi till att kontinuerligt utveckla vårt företag och våra medarbetare. Vår konkurrenskraft, nu och i framtiden, bygger på medarbetarnas skicklighet samt vår utrustning med hög standard och leveranser i rätt tid. Därför kan du lita på att slutresultatet blir så bra som möjligt när du anlitar oss.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan arbeta med vattenskärning nära Katrineholm. Du hittar våra kontaktuppgifter här. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef