Vattenskärning i aluminium

Med något så enkelt redskap som vatten finns möjligheten att skära i alla möjliga material och vi är som allra bäst på vattenskärning i aluminium. Vattenskärning är en teknik som möjliggör att materialet som man skär i utnyttjas maximalt.

Med vattenskärning i aluminium får man resultat som är exakta och med hög precision, en av teknikens främsta fördelar. Det är lätt att producera svåra detaljer och metoden går ut på att man skär materialet med hjälp av en slipmedelstillsats i en vattenstråle. Det finns många fördelar med vattenskärning i aluminium, bland annat att flera produkter kan skäras samtidigt, jämn kvalitet och en mycket fin yta.

Modern verkstad för vattenskärning i aluminium

Vi har en modern mekanisk verkstad där ett tiotal medarbetare med gedigen erfarenhet arbetar. Vi är experter på vattenskärning i aluminium och för att fortsätta vara det ser vi därför till att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vår konkurrenskraft bygger på medarbetarnas skicklighet, maskinpark och utrustning med hög standard, rätt kvalitet på utförda jobb och leveranser i rätt tid.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan arbeta med vattenskärning i aluminium. Du hittar våra kontaktuppgifter här. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef