Skärande bearbetning i rostfritt material

Vi har stor vana att arbeta med skärande bearbetning i rostfritt material, och vi har stora resurser i vår mekaniska verkstad. Vi arbetar efter era krav på mångsidighet, kvalitet och leveranssäkerhet och arbetar hårt för att infria våra kunders förväntningar. Tack vare våra engagerade medarbetare och högteknologiska maskinpark hjälper dig på ett effektivt sätt att bearbeta det du behöver.

Bearbetning av Hardox och Weldox är vanligt hos oss och naturligtvis även bearbetning av ”vanligt” stål. Vi tar gärna emot lite tuffare utmaningar när det kommer till skärande bearbetning i rostfritt. Vår yrkesstolthet gör också att vi aldrig levererar något som inte håller måttet.

Välj en expert när du behöver hjälp med skärande bearbetning i rostfritt material

Vi är experter på skärande bearbetning i rostfritt och för att fortsätta vara det ser därför till att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vår konkurrenskraft, nu och i framtiden, bygger på medarbetarnas kompetens, maskinpark och utrustning med hög standard, rätt kvalitet på utförda arbeten och leveranser i rätt tid.

I samarbeten med våra kunder lägger vi stor vikt vid god kommunikation och långsiktiga relationer och håller alltid vad vi lovar. Genom stor tillgänglighet och högkvalitativt arbete vill vi vara det självklara valet för våra kunder.

Vill du ha hjälp med skärande bearbetning i rostfritt material? Välkommen att kontakta oss här!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef