Skärande bearbetning i Nyköping

Välkommen till Meiszners Mekaniska. Vi har många års erfarenhet av skärande bearbetning i närheten av Nyköping och tillhandahåller stora resurser i vår mekaniska verkstad.

Vi arbetar med modern teknik och datorprogrammerade CNC-maskiner. Vi tar gärna emot lite tuffare utmaningar när det kommer till skärande bearbetning. Vår yrkesstolthet gör också att vi aldrig levererar något som inte håller måttet.

Skärande bearbetning i modern maskinpark, nära Nyköping

Med våra engagerade medarbetare och högteknologiska maskinpark hjälper dig på ett effektivt sätt att bearbeta det du behöver, oavsett hur stort eller litet projekt det gäller. Vi möter era krav på flexibilitet, kvalitet och leveranssäkerhet och arbetar hårt för att uppfylla våra kunders förväntningar.

Vi är experter på skärande bearbetning i närheten av Nyköping och för att fortsätta vara det ser därför till att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vår konkurrenskraft, nu och i framtiden, bygger på medarbetarnas kompetens, maskinpark och utrustning med hög standard, rätt kvalitet på utförda arbeten och leveranser i rätt tid. Därför kan du lita på att slutresultatet blir så bra som möjligt när du anlitar oss för skärande bearbetning.

Har du några andra frågor om skärande bearbetning nära Nyköping? Kontakta oss! Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef