Skärande bearbetning i metall

Vi utför alla typer av skärande bearbetning i metall och är experter på det vi gör. Med vår moderna maskinpark och stora kunskaper inom skärande bearbetning hjälper vi dig med projekt i alla omfattningar. Med hjälp av skärande bearbetning i metall kan du snabbt få fram en produkt som är exakt i formen.

Skärande bearbetning i metall, med korta leveranstider!

Vi som arbetar här har stort engagemang och lång erfarenhet av skärande bearbetning i metall och vi är särskilt duktiga på avancerade detaljer. För att alltid kunna vara i framkant och göra det allra bästa, ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken. Meiszners Mekaniska erbjuder gedigna arbeten med korta leveranstider – allt för att för att du som kund ska bli så bekväm som möjligt i samarbetet med oss.

Vi tillhandahåller stora resurser i vår mekaniska verkstad. Det arbete vi utför präglas av mångsidighet och hög teknisk kompetens – därför tar vi gärna emot lite tuffare utmaningar. Vi gör allt och lite till för att få fram det bästa resultatet.

Vill du veta mer om hur vi kan arbeta med skärande bearbetning i metall? Kontakta oss! Vi finns på telefon, mail, eller via kontaktformulär här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef