Skärande bearbetning i Katrineholm

Vi kan utföra alla typer av skärande bearbetning i närheten av Katrineholm. Med vår stora, moderna maskinpark och kunskaper inom skärande bearbetning i aluminium, hjälper vi dig med både stora och små beställningar.

Våra medarbetare på Meiszners Mekaniska har lång erfarenhet och vi är riktigt duktiga på skärande bearbetning och avancerade detaljer. Vi ser hela tiden till att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken för att alltid vara i framkant och göra det bästa arbetet. Vi vill vara det självklara valet för våra kunder och erbjuder alltid stor tillgänglighet och högkvalitativt arbete.

Experter på skärande bearbetning för dig i och nära Katrineholm

Vi är specialister på skärande bearbetning i närheten av Katrineholm och i vår mekaniska verkstad har vi stora resurser. Det arbete vi utför präglas av mångsidighet och hög teknisk kompetens – vi tar gärna emot lite tuffare utmaningar.

I samarbeten med våra kunder lägger vi stor vikt vid god kommunikation och långsiktiga relationer och håller alltid vad vi lovar. Med fokus på dina behov och önskemål och gör vi allt och lite till för att få fram ett så bra resultat som möjligt.

Vill du veta mer om hur vi kan arbeta med skärande bearbetning nära Katrineholm – hör av dig! Vi finns på telefon, mail, eller via kontaktformulär här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef