Skärande bearbetning i aluminium

På Meiszners Mekaniska utför vi alla typer av skärande bearbetning i aluminium. Medarbetarna hos oss har mångårig erfarenhet och vi är som allra bäst på skärande bearbetning, avancerade detaljer och vattenskärning. Vi ser till att hela tiden hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken för att alltid vara kompetenta.

Med vår stora och moderna maskinpark i kombination med kompetens och kunskap inom skärande bearbetning i aluminium, kan vi på ett effektivt sätt hjälpa dig med både stora och små leveranser. Vårt arbete genomsyras av hög teknisk kompetens och mångsidighet och vi tar gärna emot tuffa utmaningar – vi är experter på skärande bearbetning i aluminium och tillhandahåller stora resurser.

Långsiktiga relationer & god kommunikation

I samarbeten med våra kunder lägger vi stor vikt vid god kommunikation och långsiktiga relationer och håller alltid vad vi lovar. Genom stor tillgänglighet och högkvalitativt arbete vill vi vara det självklara valet för våra kunder. Läs gärna referenser från tidigare kunder här.

Vi lyssnar noga på din uppdragsbeskrivning och gör allt och lite till för att få till ett så bra resultat som möjligt. Kontakta oss gärna redan nu om du har några frågor kring skärande bearbetning i aluminium. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef