Plåtbearbetning i Oxelösund

Vi på Meiszners Mekaniska arbetar med plåtbeabetning i Oxelösund och tillhandahåller stora resurser i vår mekaniska verkstad. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt projekt är – vi hjälper dig gärna att bearbeta det du behöver och har båda kompetenta medarbetare och en modern maskinpark. Vi är en flexibel, högkvalitativ leverantör som alltid tar hänsyn till våra kunders behov och önskemål.

Specialister på plåtbearbetning i Oxelösund

På Meiszners Mekaniska i Oxelösund är vi experter på plåtbearbetning och strävar efter att vara nummer ett för våra kunder. Därför ser vi till att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare så att din leverans alltid ska hålla tillfredsställande kvalitet. Vår yrkesstolthet gör att vi aldrig levererar något som inte håller måttet – därför vill vi lova att du alltid blir nöjd när du anlitar oss för plåtbearbetning.

Vi tar gärna emot lite tuffare utmaningar inom plåtbearbetning i Oxelösund och erbjuder gedigna arbeten med korta leveranstider – allt för att för att du som kund ska bli så bekväm som möjligt i samarbetet med oss.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om hur vi arbetar med plåtbearbetning i Oxelösund – vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef