Plåtbearbetning i Nyköping

Vi på Meiszners Mekaniska är specialister på plåtbearbetning i närheten av Nyköping och i vår mekaniska verkstad har vi stora resurser. Tack vare våra erfarna medarbetare och högteknologiska maskinpark kan vi hjälpa dig att bearbeta det du behöver, oavsett hur stort eller litet leveransen gäller. Vi är mycket lyhörda för våra kunders behov och är en flexibel, högkvalitativ leverantör med stora resurser.

På Meiszners Mekaniska nära Nyköping arbetar vi alltid med hög kompetens och ser därför till att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare så att ditt slutresultat alltid håller högsta kvalitet. Vår yrkesstolthet gör också att vi aldrig levererar något som inte håller måttet. Därför kan du lita på att slutresultatet blir så bra som möjligt när du anlitar oss för plåtbearbetning.

Plåtbearbetning med korta leveranstider för dig i Nyköping

Vi är experter på plåtbearbetning nära Nyköping och tar gärna emot lite tuffare utmaningar. Vi erbjuder unika produktionsmöjligheter med korta leveranstider – allt för att för att du som kund ska bli så bekväm som möjligt i samarbetet med oss.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med plåtbearbetning i närheten av Nyköping? Kontakta oss idag – vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef