Plåtbearbetning i Norrköping

Meiszners Mekaniska är en mekanisk verkstad för plåtbearbetning i närheten av Norrköping. Plåtbearbetning innebär att man förbereder plåten för att sedan kunna beskära och ta fram avancerade detaljer. Vi värdesätter hög kompetens och fortlöpande utveckling av våra medarbetare och besitter en yrkesstolthet som gör att vi aldrig levererar något som inte håller måttet. Med det sagt kan du lita på att slutresultatet blir så bra som möjligt när du anlitar oss för plåtbearbetning.

Modern maskinpark för plåtbearbetning nära Norrköping

Tack vare våra erfarna medarbetare och högteknologiska maskinpark kan vi hjälpa dig att bearbeta det du behöver. Du kan vända dig till oss om du behöver hjälp med avancerade detaljer, enstyckstillverkningar eller produktioner i större volymer. Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och är en flexibel och högkvalitativ leverantör.

Vi är experter på plåtbearbetning i närheten av Norrköping och arbetar effektivt och smidigt. Vi erbjuder unika produktionsmöjligheter med korta leveranstider – allt för att för att du som kund ska bli så bekväm som möjligt i samarbetet med oss.

Vill du veta mer om hur vi kan lösa ditt specifika behov med plåtbearbetning nära Norrköping? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef