Plåtbearbetning i Katrineholm

Meiszners Mekaniska är en mekanisk verkstad för plåtbearbetning i närheten av Katrineholm. Med plåtbearbetning förbereder man plåten för att sedan kunna beskära och arbeta fram avancerade detaljer – något vi är experter på. Med en modern maskinpark och erfarna medarbetare hjälper vi dig att bearbeta det du behöver, oavsett om det är avancerade detaljer, enstyckstillverkningar eller produktioner i större volymer. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi också svetsning och lackering.

Effektiv och smidig plåtbearbetning i närheten av Katrineholm

Vi erbjuder plåtbearbetning i närheten av Katrineholm som är effektiv och smidig. Hos oss är hög kompetens och kontinuerlig utveckling av verksamheten viktig och vi har en yrkesstolthet som gör att vi aldrig lämnar ifrån oss något som inte känns bra. Därför kan du lita på att slutresultatet blir så bra som möjligt när du anlitar oss för plåtbearbetning i Katrineholm. Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och är en flexibel och högkvalitativ leverantör.

I arbetet med plåtbearbetning kan vi erbjuda unika produktionsmöjligheter och med korta leveranstider, allt för att för att du som kund ska bli så bekväm som möjligt i samarbetet med oss.

Vill du veta mer om hur vi kan lösa ditt specifika behov med plåtbearbetning nära Katrineholm? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef