Mekanisk verkstad Norrköping

Meiszners Mekaniska är en mekanisk verkstad i närheten av Norrköping med stora resurser. Våra medarbetare är specialister på skärande bearbetning, mer avancerade detaljer och vattenskärning. Vi vill att du som kund alltid ska kunna lita på att resultatet blir så bra som möjligt och vi strävar efter att vara våra kunders första val. Därför fokuserar vi på att alltid leverera hög kompetens, hög tillgänglighet, kontinuerlig utveckling av verksamheten och att självklart hålla vad vi lovar.

Vi har en modern mekanisk verkstad nära Norrköping med resultatinriktade medarbetare som har många års erfarenhet av branschen och där de flesta av maskinerna är yngre än sex år. Vi investerar i framtidens teknologi där kraven på effektivitet och noggrannhet är höga. Ta gärna en titt på vår mekaniska verkstad i bildspelet här på hemsidan.

En mångsidig mekanisk verkstad för dig nära Norrköping

Som mekanisk verkstad är vi mångsidiga och öppna för dina behov, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi levererar kvalitativa, maskinbearbetade detaljer till din produktion i både stora och små volymer och genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda svetsning och lackering.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår mekaniska verkstad i närheten av Norrköping. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef