Mekanisk verkstad i Katrineholm

Meiszners Mekaniska är en mekanisk verkstad i närheten av Katrineholm. Vi som jobbar här är specialister på skärande bearbetning, mer avancerade detaljer och vattenskärning. Förutom detta ligger vårt stora fokus på att alltid ha hög kompetens, hög tillgänglighet, kontinuerlig utveckling av verksamheten och att alltid hålla vad vi lovar. På så sätt ser vi till att du som kund alltid kan lita på att resultatet blir så bra som möjligt.

Vi har en modern mekanisk verkstad nära Katrineholm där vi investerar i framtidens teknologi och där kraven på effektivitet och precision är höga. De flesta av maskinerna är inte äldre än sex år och våra medarbetare har många års erfarenhet i branschen. Vill du se mer? Ta gärna en titt på vår mekaniska verkstad i bildspelet här.

En mekanisk verkstad i närheten av Katrineholm som skräddarsyr lösningar

Vi levererar skräddarsydda och maskinbearbetade detaljer till din produktion, i både stora och små volymer. Som mekanisk verkstad är vi flexibla och lyhörda, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda svetsning och lackering.

Vill du veta mer om vår mekaniska verkstad i närheten av Katrineholm? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef