Legotillverkning, Norrköping

Vi erbjuder legotillverkning i närheten av Norrköping för din produktion och är specialister på avancerade detaljer och skärande bearbetning. Tillsammans arbetar vi fram en lösning för era behov och tar fram de enheter som just er produkt behöver. Vi har den kompetens som krävs och du är varmt välkommen till oss om du behöver efterbearbetning för din produktion. Det är en effektiv lösning då ni överlåter processen till oss – vi är experter på legotillverkning i Norrköping och arbetar noga för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.

Hög kompetens vid legotillverkning för dig i närheten av Norrköping

Tillsammans har vi på Meiszners Mekaniska lång erfarenhet inom legotillverkning i Norrköping, alltid med hög tillgänglighet och hög kompetens. När ni överlåter produktionen till oss är vi noga med att lyssna på era önskemål och krav. God kommunikation är viktigt för ett lyckat slutresultat och vi lämnar aldrig ifrån oss något som inte håller måttet. Vi har goda referenser som du kan läsa om här.

För att komma i kontakt med oss är du välkommen att ringa, mailar eller ta hjälp av kontaktformuläret här på hemsidan, så hjälper vi dig med legotillverkning i och omkring Norrköping. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef