Legotillverkning metall inom industri

Legotillverkning metall för industri är en av våra starka sidor och vi står gärna till tjänst oavsett vilken industri produktionen avser. Våra uppdrag består både av enstyckstillverkning och produktion för större och mindre serier. Det finns många olika typer av legotillverkning metall inom industri och det kan ofta vara bekvämt och effektivt att överlåta viss tillverkning och bearbetning till ett företag som har fokus på just detta. Det är praktiskt för många branscher och ett samarbete mellan oss och er är förutsättning för att avancerade produkter ska kunna fortsätta att framställas.

Med hjälp av vår kvalitativa maskinpark, där de flesta av maskinerna är yngre än sex år, kan vi arbeta snabbt och effektivt med legotillverkning inom industri. Vi på Meiszners Mekaniska har dessutom många kompetenta medarbetare med mångårig erfarenhet. När du kommer till oss kan du vara trygg med att slutresultatet blir perfekt – vi arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus. För oss är inget uppdrag för krångligt eller för svårt inom legotillverkning.

Kontakta oss för hjälp med legotillverkning till din industri

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för legotillverkning inom industri? Hör gärna av dig till oss via telefon, mail eller ta hjälp av kontaktformuläret här på hemsidan, så hjälper vi dig. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef