Legotillverkning i Nyköping

Vi är specialister på legotillverkning i närheten av Nyköping och hjälper dig gärna med din produktion, oavsett vad det än må vara. Vi behärskar avancerade detaljer och skärande bearbetning och tar fram de exakta enheter som just er produkt behöver. Det är en effektiv lösning att överlåta den här delen av processen till oss – vi är experter på legotillverkning nära Nyköping och arbetar noga för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.

Nyköpings bästa alternativ för legotillverkning

Vi har lång erfarenhet av legotillverkning i närheten av Nyköping och kan erbjuda unik kunskap, alltid med hög tillgänglighet och hög kompetens. Nyckeln till ett lyckat slutresultat är att upprätthålla god kommunikation mellan oss och dig som kund, och tack vare vår yrkesstolthet lämnar vi aldrig ifrån oss något som inte håller måttet. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på era önskemål och krav när ni överlåter produktionen till oss och tillsammans arbetar vi fram en skräddarsydd lösning för er. Vi har genom åren fått goda referenser som du kan läsa mer om här.

Har du övriga frågor kring legotillverkning nära Nyköping? Du är varmt välkommen att ringa, maila eller ta hjälp av kontaktformuläret här på hemsidan, så hjälper vi dig!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef