Legotillverkning i mindre serier

På Meiszners Mekaniska kan vi erbjuda legotillverkning i mindre serier. Genom vår legotillverkning kan vi effektivt tillverka de avancerade komponenter som er produkt kräver. Vi är experter på detta och har många kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av legotillverkning.

Skräddarsydd legotillverkning i mindre serier

På grund av tids- och kompetensbrist kan produkter ofta inte tillverkas från början till slut på ett och samma ställe. Det är där vi kommer in i bilden och hjälper till med bland annat finjusteringar, avancerade detaljer och efterbearbetning.

Legotillverkning är den sista, finjusterande delen i processen och kräver ett gott samarbete med företaget vad gäller kommunikation. Vi lägger stor vikt vid detta när vi arbetar med legotillverkning i mindre serier och är lyhörda för våra kunders krav och önskemål. Att skicka iväg sin produktion till ett annat företag kan kanske kännas olustigt. Vi har goda referenser och släpper aldrig iväg något som inte är bra. Med det sagt kan du vara säker på att förlägga din legotillverkning i mindre serier hos oss. Vi har hög kompetens, stor tillgänglighet och ständig utveckling av verksamheten och strävar efter att vara våra kunders självklara val.

Tveka inte att kontakta oss om du har övriga frågor!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef