Legotillverkning av avancerade detaljer

På Meiszners Mekaniska arbetar vi mycket med legotillverkning av avancerade detaljer och löser gärna ditt specifika behov. Med legotillverkning kan ni på ett praktiskt sätt förlägga sista delen av produktionen till oss, ett företag som är specialister på just detta. Vi har många erfarna medarbetare som arbetar noga och professionellt med legotillverkning av avancerade detaljer, i enstyckstillverkning och i större eller mindre serier.

Det kan finnas många anledningar till att en produkt inte kan tillverkas från start till mål på ett och samma ställe. Det handlar ofta om brist på kompetens eller tid. Vi erbjuder det detaljarbete, ytbehandling och efterbearbetning som kvarstår i din produktion och inget är för avancerat för oss. Ta gärna en titt på våra tidigare kundlösningar här.

Långerfarenhet av legotillverkning av avancerade detaljer

Legotillverkning med avancerade detaljer avslutar produktionen och skapar en helhet, varför det är en viktig del och något vi arbetar mycket noga med. Tillsammans har våra medarbetare lång erfarenhet av exempelvis form, skärande bearbetning och ytbehandling.

Vill du ha mer information om vad vi kan åstadkomma inom legotillverkning och avancerade detaljer? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns på mail, telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef