CNC svarvning i Nyköping

Vi erbjuder CNC svarvning i närheten av Nyköping, en modern metod där man kan svarva metaller till önskad form med hjälp av digitaliserad teknik. CNC står för computer numerical control och är idag den överlägset bästa metoden för att ta fram runda detaljer. CNC svarvning används på de flesta mekaniska verkstäder idag och har en rad olika fördelar jämfört med klassisk svarvningsteknik. Arbetet blir mer effektivt, möjliggör stor precision och individuella val samt svarvning av metaller på både insida och utsida.

Metoden kräver stor precision och med de avancerade maskiner som utför arbetet krävs också duktiga operatörer som kan styra över processen. Vi kan hjälpa dig med CNC svarvning i och omkring Nyköping och våra tio medarbetare är kompetenta och med lång erfarenhet av CNC maskiner. Vi satsar hela tiden på kompetensutveckling och accepterar aldrig slarv.

Möjligheterna med CNC svarvning

Med hjälp av CNC svarvning kan man bearbeta detaljer både två- och tredimensionellt vilket skapar många möjligheter inom skärande bearbetning och att ta fram komplicerade detaljer i stora volymer. Det gör att man kan skapa många olika former och designer för varje enhet och är en betydelsefull teknik för många material.

Välkommen till oss för CNC svarvning i eller i närheten av Nyköping.

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef