CNC svarvning i Katrineholm

CNC svarvning är ett digitaliserat styrsystem man använder för att svarva metaller till önskad form. Det finns många fördelar med CNC svarvning jämfört med traditionell svarvningsteknik, bland annat kan man jobba mer effektivt, med stor precision och svarva metaller på både utsida och insida. Dessutom utgör det inga säkerhetsrisker för personalen.

Metoden kräver stor precision och med de avancerade maskiner som utför arbetet krävs också duktiga operatörer som kan styra över processen. Vi erbjuder CNC svarvning i närheten av Katrineholm och har många kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av CNC maskiner. Vi satsar hela tiden på kompetensutveckling och tolererar aldrig slarv.

Fördelar med CNC svarvning

Tack vare CNC svarvning kan man ta fram avancerade detaljer i stora volymer som är både enhetliga och automatiska. CNC svarvning är idag den bästa tekniken för att framställa runda detaljer och komponenter, och används på i stort sett alla mekaniska verkstäder. Det är en viktig teknik för många material och möjliggör många olika former och designer för komponenterna.

Kontakta oss om du behöver hjälp med CNC svarvning i och omkring Katrineholm. Vi lyssnar noga på dina behov som kund och återkommer snabbt med förslag på en genomtänkt lösning.

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef