CNC fräsning i Nyköping

Vi på Meiszners mekaniska jobbar med CNC fräsning i närheten av Nyköping och Katrineholm. CNC är en förkortning av computer numerical control och är en teknik för bearbetning och utformning av exakta detaljer i metall. Det innebär att maskinen är förprogrammerad med önskade verktygsrörelser och att hela processen därmed sköts automatiskt. Det blir möjligt att fräsa metall i olika vinklar, eftersom man arbetar med många olika rotationsmoment i en och samma maskin.

Metoden minskar det manuella arbetet men ställer samtidigt högre krav på operatören. Det krävs någon med goda kunskaper om arbetet för att kunna felsöka och programmera på rätt sätt. Tack vare den digitala tekniken är det även möjligt att få fram exakta kopior av en enhet.

CNC fräsning i modern maskinpark, nära Nyköping och Katrineholm

Vi har lång och gedigen erfarenhet av CNC fräsning i närheten av Nyköping och Katrineholm, med en modern och effektiv maskinpark, där de flesta av maskinerna är yngre än sex år. CNC fräsning har blivit en allt vanligare teknik för att beskära och ytbehandla material och vi är som allra bäst på komplicerade detaljer, skärande bearbetning och vattenskärning.

Det är en revolutionerande metod eftersom spillet minskar, processen blir effektivare och därmed också kostnadseffektivt. Kontakta oss så hjälper vi dig med CNC fräsning i och omkring Nyköping och Katrineholm!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef