CNC fräsning i metall

Tack vare dagens digitala teknik kan man jobba med CNC fräsning i metall. CNC står för computer numerical control och är en modern teknik där man kan skära fram exakta former och detaljer i metall. CNC fräsning är en revolutionerande metod där det är möjligt att fräsa metall i olika vinklar, eftersom man arbetar med många olika rotationsmoment i en och samma maskin. Det minskar spillet, processen blir effektivare och du sparar pengar.

Lång erfarenhet av CNC fräsning i metall

Vi som arbetar på Meiszners Mekaniska har många års erfarenhet av CNC fräsning i metall, med en modern och effektiv maskinpark bestående av 18 CNC-styrda maskiner. CNC fräsning är en allt vanligare teknik för att bearbeta material och vi är som allra bäst på skärande bearbetning, vattenskärning och mer avancerade detaljer. Metoden möjliggör dessutom exakta kopior av en komponent med hjälp av den digitala tekniken.

Med CNC fräsning sköts processen helt automatiskt, något som minskar det manuella arbetet men ställer högre krav på operatören. Det krävs någon med goda kunskaper om arbetet för att kunna felsöka och programmera på rätt sätt. Vi lyssnar noga på kundernas uppdragsbeskrivningar och gör allt och lite till för att få till ett så bra resultat som möjligt. Välkommen!

Våra medarbetare

Frans Meiszner, VD, ägare, inköp och försäljning


070-682 16 80 frans@meisznersmek.se

Mattias Blückert, Produktionschef